Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
24 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Mattias ersätter Karin i Kumla Hockey

HOCKEY: Under tisdagen genomförde Kumla Hockey sitt årsmöte. Karin Bodin klev av som ordförande efter två år och ersattes av Mattias Andersson

- Efter fyra år i styrelsen, varav två som ordförande, är det nu dags för mig att lämna över det yttersta ansvaret för Kumla Hockey. Anledningen är helt enkelt att jag vill få loss lite tid till annat. Det har varit år fyllda av möten med roliga människor, både stora och små, och vi har nu genom ett bra samarbete på många olika nivåer en välmående förening som förhoppningsvis står väl rustad även genom den speciella situationen vi nu befinner oss i.

Karin Bodin porträtterad på framsidan i Sydnärkenytt under 2019. Karin Bodin porträtterad på framsidan i Sydnärkenytt under 2019.

- Det viktigaste av allt är att föreningen kan fortsätta att erbjuda alla glada barn och ungdomar i Kumla möjligheten att spela hockey. Jag tror också mycket på managementet för A-laget. Erik Planeby och Petter Larsen är riktiga Kumla- Hockeyprofiler och jag önskar dem och styrelsen all lycka framåt, skriver Karin Bodin till Kumlanytt.

Mattias Andersson blir ny ordförande och får i styrelsen med sig: Petra Olausson, Göran Hermansson, Sören Karlsson, Krister Ahlzén och Morgan Ekegren. Och nej, det är inte “den” Mattias Andersson vars tröja hänger i taket utan en annan Mattias. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-06-02 23:36
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.