Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
28 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Presentkort till kommunanställda i Kumla

Kumla kommun delar ut ett presentkort på 300 kr till sina anställda. Presentkortet ska gå att använda i butiker, caféer och restauranger i Kumla.

Nyheten bekräftas via ett pressutskick under tisdagen. Där står att läsa.

“De verksamheter som kommunen ansvarar för är centrala i samhället och pandemin med viruset covid-19 har ställt höga krav på anpassningar och god planering för en händelseutveckling som ingen egentligen känner till. Som ett tack för en ansträngande vår kommer arbetsgivaren att ge alla anställda en sommargåva i form av ett presentkort som gäller i butiker, caféer och restauranger i Kumla.

- Vår personal utför ett ovärderligt arbete i denna svåra tid och därför vill vi med denna sommarpresent visa vår uppskattning, meddelar kommundirektör Daniel Jansson-Hammargren.

Den verksamhet som har den allra hårdaste belastningen nu under pandemin är så klart Vård- och omsorg där alla brukare ingår i riskgruppen för covid-19, och som har påverkats hårt av sjukskrivningar. Men även de verksamheter som hittills inte har drabbats så konkret i vardagsarbetet har haft en ansträngd vår. Alla har lagt ner ett stort jobb på att skapa covidsäkra rutiner på arbetsplatserna, höja beredskapen för höga sjuktal, förbereda för eventuellt inställda leveranser eller andra oförutsägbara konsekvenser.

- Extra roligt är att vår uppskattning till personalen även ger det lokala näringslivet en extra skjuts genom att sommargåvan gäller i Kumla, säger Katarina Hansson, kommunstyrelsens ordförande”

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-06-09 15:51
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.