Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
19 May 2021
Tipsa: 073-094 57 58

"Några har visat intresse"

Det stora Multekhuset på Västra Drottninggatan, som tidigare var ett stort företagshotell, gapar ännu tomt. Hur är läget för byggnaden? Vi kollade med Kumla Fastigheters VD, Anne-Lie Carlos Jeansson.

- Vi har några intressenter som oaktat av varandra har visat intresse för fastigheten. Det är dock långa ledtider i dylika beslut att flytta större verksamheter varför vi fortfarande ej har signerat något hyresavtal med någon entreprenör.

 Rustas huset på något sätt eller ska göras?

- I dagsläget avvaktar vi nästa steg med kommande hyresgäst för att anpassa investeringen utifrån dennes önskemål.

Det var ju ett företagshotell från början, innan Flextronics uthyste hyresgäster, kan det bli aktuellt för detta igen, eller inte?

- I detta nu arbetar vi utifrån tesen att ha en eller möjligen två hyresgäster i byggnaden och ej såsom ett företagshotell. Skulle det dock visa sig att vi finner entreprenörer som tillsammans kan skapa mervärde för varandra är vi inte främmande för att ompröva vår tes, svarar Anne-Lie Carlos Jeansson.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2019-11-13 11:58
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.