12 August 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Hallå där - Papa Padel

För lite mer än en månad sedan öppnade Papa Padel i Kumla. Hur har det gått den första tiden? Vi gjorde ett besök hos Mikael Andersell, som driver Papa Padel, för att ta reda på det.

- Det har rullat på över förväntan måste jag säga. Kvällstiderna är fullbokade, däremot är det lite dåligt med folk på dagtid och vi försöker då främst locka hit studerande, skolor och pensionärer, säger Mikael Andersell.

Kvällstid är fullbokat alltså?

- Ja, i stort sett varje dag mellan kl 16:30 och 22:30. 

Vad gör ni för att få mer hit folk dagtid då?

- Ett försök är att vi har kontakt med skolorna och fritids. Polis och brandkår har varit här och provat på och för pensionärer har vi erbjudit gratis att prova på första gången idag, och det blir så nästa onsdag med.

- Sen får vi helt enkelt jobba på och försöka hitta de som är lediga på dagen.

På glasen till de olika banorna finns numer loggor från olika företag. 

- Det är företag som investerat i friskvård kan man säga. De flesta som samarbetar med oss har haft med hela sin personal och introducerat dem för padel och sen ordnat så de har en stående tid att spela på.

De platserna är alla upptagna nu eller?

- Vi har ju huvudsponsorer som har namn på banorna och banorna är döpta till ett företagsnamn. Så de platserna är köpta. Men alla företag är välkomna att höra av sig om de vill ha stora eller små lösningar ihop med oss, om det nu är en kick-off, friskvårdsaktivitet, eller bara tider att erbjuda personalen. Det finns inga lösningar som är omöjliga, avslutar Mikael Andersell. 

Samma ämne:
Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-11 16:01
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.