31 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Jonatan Grahn klar

Foto: Anders Björk

SPEEDWAY: Indianernas egna unge produkt Jonatan Grahn har skrivit på för en ny säsong i klubben. - Jag har kört i Indianerna hela min karriär och det vill jag fortsätta med, säger Grahn till klubbens hemsida. 

- Jag är glad och stolt över att vi förlänger med en av Sveriges mest lovande speedwayförare som ytterligare ett led i vår lokala satsning, säger Peter Johansson, sportchef och lagledare.

- Jonatan är framförallt tänkt att köra som en viktig kugge i vårt allsvenska lag samt att i konkurrens med Stoffe Selvin slåss om en plats i elitseriens startsjua, fastslår Johansson.

Varför väljer du att stanna i klubben?

- Jag har kört speedway för Indianerna under hela min karriär och det är såklart något jag vill fortsätta med. Dessutom känns upplägget med körning i klubben väldigt inspirerande och jag ser framemot att köra i Indianernas färger även 2020, säger Jonatan Grahn.

Hur ser du på konkurrensen om elitserieplatserna?

- Det är ett inspirerande läge som förhoppningsvis kan hjälpa mig till att ta ytterligare kliv i min utveckling. Det är i Indianernas elitserielag jag helst av allt vill köra, men jag kommer fokusera på mitt och inte stressa upp mig.

Hur skulle du sammanfatta säsongen 2019?

- Jag tar med mig många erfarenheter från 2019 men framförallt har jag lärt mig mycket om mig själv. Sportsligt ser jag med glädje tillbaka på främst säsongsavslutningen där bl.a min körning på JSM är något jag tar med mig inför kommande säsong.

Vilka mål har du 2020?

- Att bli en bättre speedwayförare som levererar flertalet poäng för Indianerna i samtliga divisioner. Givetvis är drömmen om att leverera poäng för Indianernas elitserielag ett stort mål.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-21 17:28
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.