Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
19 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

OK/Q8 i Kumla fräschar upp butiken

George Gumussoy utanför macken som inte tappat något under covid-19. Foto: Anders BjörkGeorge Gumussoy utanför macken som inte tappat något under covid-19. Foto: Anders Björk

OK/Q8 i Kumla ska fräscha upp butiken. Allt ska målas om och en ny lounge ska byggas till. George Gumussoy är ensam franschieseägare sedan kollegan Marek Andersson nyligen lämnat.

George Gumussoy har jobbat i nio år hos OK/Q8 på Stenevägen i Kumla. Tidigare ägde George macken ihop med Marek Andersson, men Marek har nyligen slutat och istället köpt en godisbutik i Örebro.

Inget tapp under covid-19

- Marek har varit här en lång tid och ville gå vidare, säger George.

Eftersom George och Marek tidigare delat på ledarskapet tar nu George över hela biten, som franschieseägare till OK/Q8 i Kumla. “Jodå, det rullar på hos oss. Det finns bra och sämre dagar och jämnar ut sig i slutändan”, säger George om hur det går för macken.

Har ni haft ett stort tapp under covid-19?

- Nä, lite tapp hade vi precis i början där. Men sett över hela tiden har vi inte märkt av någon större skillnad. Så vi har knappt tappat nånting faktiskt.

Snart blir det förändringar i butiken

Har ni några nyheter som kommer inom kort?

- Vi kommer att fräscha upp och måla om hela butiken. Och vi kommer att bygga till en större lounge där man kan sitta och ta det lugnt och ta en kopp kaffe, macka, korv eller vad man behagar. Och det kommer se lite annorlunda ut i hela butiken.

Arbetet påbörjas inom kort och ska vara klart innan februari 2021.

De är fem personer som jobbar hos OK/Q8 i Kumla. Tre på heltid och två på halvtid. Vardagar öppnar man klockan 6 och stänger 21. På helger har personalen lite längre sovmorgon, öppnar klockan 8 och stänger klockan 20.

Samma ämne:

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-11-04 10:57
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.