Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
20 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Pierre får spela sitt första mästerskap

FOTBOLL: Det blir EM för Pierre Bengtsson trots allt. Kumlasonen kallas in som ersättare för Martin Olsson som får lämna återbud på grund av skada.

- Pierre har sett bra ut på träningarna i Båstad och gjorde en solid insats mot Finland i lördags. Det var väldigt ”jämnt” mellan Pierre och Martin redan vid trupputtagningen. Så jag vet att vi får in en mycket bra försvarsspelare med en fin vänsterfot som visat stor lojalitet mot laget. En fullgod ersättare till Martin, säger förbundskapten Janne Andersson till SVT Sport.

Sverige möter Spanien i den första matchen i EM den 14 juni. En match där Spanien har fördel av sin hemmaplan. Därefter har man även Slovakien och Polen i gruppen. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-05-31 19:48
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.