Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
27 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Ny affärsidkare i Kumla fick lokalen förstörd

Tre av de sönderslagna fönstren syns här. De övriga två är bakom hörnet. Foto: Anders BjörkTre av de sönderslagna fönstren syns här. De övriga två är bakom hörnet. Foto: Anders Björk

För två veckor sedan skrev vi om att Kumla Barbershop nyss öppnat i centrala Kumla. Nu har de fått alla sina fem skyltfönster sönderslagna natten till torsdagen.

​Kumla Barbershop öppnade 15 december.

Issa Alli, på plats i salongen, var då glad och förväntansfull efter att ha renoverat för att därefter kunna öppna sin egen salong. Men på morgonen till Nyårsafton fick han ett väldigt tråkigt besked. Alla skyltfönster till lokalen var förstörda.

Kumla Barbershop ligger i hörnet av Köpmangatan och Sveavägen så det är väldigt centralt. Vi har tidigare skrivit om flera lokaler i centrala Kumla som fått sina skyltfönster sönderslagna. Bland annat Chilla och Pizzeria Svängen.

Samma ämne:

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-12-31 15:11
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.