Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
20 April 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Flera bilar på fängelsets parkering saboterade

Flera anmälningar har kommit in om att bilar som stod parkerade på fängelsets parkering har saboterats natten till onsdagen. Ett signalement på gärningspersonen finns.

Det är minst fyra bilar som fått två av sina däck förstörda. Händelsen inträffade kring klockan 01:30 natten till onsdagen. De bilar som stod på parkeringen tillhörde personal på fängelset som var inne och jobbade natt.

Vid fängelset finns dock många kameror.

Minst en av dessa ska ha fångat när en svart SUV av nyare modell stannade på parkeringen. En man klev ur bilen och påbörjade därefter sitt sabotage. Personen ska haft grå jacka med luvan uppdragen och en haltande gång.

Enligt anmälningarna ska skadegörelsen ha upptäckts i realtid. Personal hann dock inte ut för att avbryta det hela.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-03-18 12:34
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.