Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
20 October 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Fem personer i krock i Järsjö, ena bilen i diket

Olyckan inträffade hundratalet meter söder om Möbelhuset Järsjö. Foto: Anders BjörkOlyckan inträffade hundratalet meter söder om Möbelhuset Järsjö. Foto: Anders Björk

Två bilar med totalt fem personer inblandade krockade kring klockan 15:30 på den väg som går mellan Kumla och Hallsberg. En person fick föras med ambulans till sjukhus.

Olyckan inträffade bara några hundra meter innan kommungränsen till Hallsberg. Den ena bilen låg i diket med skador där bak och den andra bilen hade skador där fram och hade rullats in på en grusväg. 

Vägen stängdes av i båda riktningar, men öppnades igen strax efter klockan 16. Vägen stängdes av i båda riktningar, men öppnades igen strax efter klockan 16.

Vägen stängdes av efter olyckan. Men efter att man fått bort ena bilen, den i diket, tillräckligt från vägbanan så kunde trafiken släpas på igen strax efter klockan 16. 

Föraren i den ena bilen ska ha fått föras till sjukhus med lindriga skador och föraren i den andra bilen som låg bakom har fått en ordningsbot på platsen och anmälan gällande ej anpassat avstånd till framförvarande fordon. 

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-09-29 16:04
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.