Gå till innehåll
Kumla / Speedway

Ordförande omvald hos Indianerna

Publicerad: 17 February 2019 12:14

SPEEDWAY: Indianerna hade under lördagen årsmöte. Markus Engman valdes till att fortsätta som ordförande på ett år och Henrik Gustafssons son David valdes in för att sköta eventen på matcherna.

- Vi kommer självklart att fortsätta den hårda satsningen på ungdoms, junior- och breddverksamheten. Sedan kommer områden som marknad, ekonomi och funktionärer självklart att vara viktiga, men det vi kommer att lägga större fokus på i år är eventet, säger Engman till Indianernas hemsida.

"Vi måste lyfta eventet"

Eventet är ett område som den nyblivne styrelsemedlemmen David Gustafsson kommer att ansvara för. Förutom att jobba på Henkas Restaurang driver han ett eventbolag.

-  Vi måste lyfta eventet runt omkring matcherna för att göra det roligare att gå på speedway. Vi har en fantastiskt bra grundprodukt i själva sporten, men den måste paketeras bättre, säger David Gustafsson. 

Vad hoppas du kunna bidra med? 

- Energi, nya idéer och arbetskraft. Jag hoppas att min erfarenhet av både speedway och event ska ge oss fördelar i arbetet med att förbättra eventet. 

Styrelsen för 2019: 

Ordförande: Markus Engman 1 år, Kassör: Göran Persson 1 år, Ledamot: Simon Gustafsson 1 år, Ledamot: Peter Johansson 2 år, Ledamot: Rickard Jansson 2 år,  Ledamot: Anna Jernkvist 2 år, Ledamot: Niklas Fridell 1 år, Suppleant: Per-Åke Gerhardsson 1 år, Suppleant: David Gustafsson 1 år

Annons

kumla