Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
28 July 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Kumlabröder tog dubbla SM-guld

"Oj vad har jag gjort!". Jonathan Ahlsson har just vunnit guld på SM under lördagen. Foto: Privat

CYKEL: Under lördagen avgjordes SM i tempocykling. Det blev guld i både senior- och juniorklassen för bröderna Ahlsson från Kumla. Jacob vann i seniorklassen och lillebror Jonathan i juniorklassen.

Svenska Mästerskapen i tempocykling avgjordes i Lekeryd i Jönköpings kommun under lördagen. Och det blev alltså guld i både herr och juniorklassen för två bröder från Kumla! För seniorer segrade Jacob Ahlsson från Kumla, tävlandes för Motala AIF.

Jacob vann med 15 sekunder före Tobias Ludvigsson. Lillebrorsan Jonathan segrade i juniorklassen, och han var över en minut före tvåan. Jonathan tävlar för Örebro. (ABj)

Vi har sökt bröderna Ahlsson under kvällen.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-07-25 22:17
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.