Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
28 October 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Dennis fotar Kumla under kvällar och nätter

Dennis Berglund gillar att fånga Kumla under kvälls- och nattetid. Foto: Dennis BerglundDennis Berglund gillar att fånga Kumla under kvälls- och nattetid. Foto: Dennis Berglund

Att fota är ett intresse många har. Men lika många delar inte Dennis Berglunds intresse att fota med drönare sena kvällar och nätter.

- Det är mest en slump att det blivit så att jag fotat när det är mörkt. Ljuset från belysningen tillsammans med kvällssol eller natthimlen skapar en intressant bild. Men jag kommer säkert att ta bilder med dagsljus med, säger Dennis Berglund. 

Dennis bilder tas med drönare och han korrigerar dem sedan i Adobe Lightroom för att få fram detaljerna på ett bra sätt. Vad är det då han framförallt gillar med att ta bilder via drönare?

- Drönaren ger möjlighet att se saker från ett helt annat perspektiv och fånga vyer som annars inte skulle få upplevas. Ofta kan drönarbilderna fånga storheten i vissa ögonblick som en vanlig kamera inte kan, avslutar Dennis Berglund. 

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-10-05 11:59
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.