Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
20 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Rökutveckling mitt i villaområde i Skogstorp

Mindre brand mitt i ett villaområde i Skogstorp. Släckt nu. Foto: Anders Björk.Mindre brand mitt i ett villaområde i Skogstorp. Släckt nu. Foto: Anders Björk.

Strax efter klockan 15 gick larmet om en brand i ett enfamiljshus på Önskeholmsgatan, Skogstorp Kumla. Det visade sig vara en mindre brand i ett villagarage.

Räddningstjänst var snabbt på plats. Något brann inne i garaget, med viss rökutveckling som följd. Rökdykare skickades in. Branden är nu släckt utan större skador på huset som står i ett område med många hus (HÖs)

Brandkåren ryckte ut för att släcka en mindre brand i ett garage. Foto Anders Björk Brandkåren ryckte ut för att släcka en mindre brand i ett garage. Foto Anders Björk
Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-06-07 15:17
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.