Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
28 July 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Brand i garagevägg i Kumla på Oppegårdsvägen

Efter flera allvarliga bränder blev det fullt pådrag till Oppegårdsvägen.  Det visade sig vara en garagevägg som rök. Foto Anders BjörkEfter flera allvarliga bränder blev det fullt pådrag till Oppegårdsvägen. Det visade sig vara en garagevägg som rök. Foto Anders Björk

Brandkår och räddningstjänsten ryckte för några minuter sedan ut för en brand vid en villa på Oppegårdsvägen i Kumla. Det visade sig ryka från en vägg i ett garage. Inga närliggande byggnader eller människor är i fara.

Räddningsledare Henrik Persson, från brandkåren, konstaterade följande.

- Det är en garagevägg som fattat eld och vi fick frilägga en del av väggen för att få stopp på det, men nu är allt släckt och ingen person ska ha blivit skadad.

Persson ville inte uttala sig om orsak till branden utan hänvisade det till polisen. Boende i villan ska dock ha varit hemma när branden startade.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-07-20 13:21
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.