13 August 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Minigolfbana bestulna på sina bollar

Restaurang Sjösidan har under helgen blivit bestulna på sina minigolfbollar och dessutom fått en ruta sönderslagen. - Det är väldigt tråkigt att folk ska förstöra och stjäla, säger Bernhard Pettersson på Sjösidan.

​Man kan undra till vilken nytta som det är att bryta upp en låda för att stjäla bollar till minigolf? Mer än att det skapar problem för de som driver minigolfen. Detta drabbade alla fall Sjösidan i helgen.

Fått låna vanliga golfbollar

- De hade krossat ett fönster och även brutit upp låset för sista hålet där vi ej hade tömt efter fredagens spel. Vi har ju inte jättemycket bollar och klubbor så det är tråkigt att folk ska förstöra och stjäla, skriver Bernhard Pettersson som driver minigolfen.

Man har dock löst problemet med bollar till minigolfen, tillfälligt.

- Snälla gäster har lämnat riktiga golfbollar som går att spela med, minigolfbollar är gjorda av gummi för minsta studs. vi får beställa nya bollar så de kommer i veckan. För krögare innebär detta extremt mycket onödigt jobb som att sitta i telefonkö till polisen, laga fönstret, beställa nya bollar osv. Det är nog med pandemin och all annan pappersarbete som tar väldigt mycket mer tid i år, avslutar en frustrerad Bernhard Pettersson.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-07-27 13:07
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.