Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
28 July 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Trotjänaren Annika Hallberg går i pension

Kultur och Fritidschefen Annika Hallberg väljer att gå i pension och Kumla kommun söker nu hennes efterträdare. "Här finns en kommun som kan, vill och vågar satsa", lockar man med i annonsen.

​- Målet är att den nya chefen ska vara på plats någon gång under februari månad 2021, svarar kommundirektör Daniel Jansson-Hammargren.

Vad säger ni om jobbet som Annika Hallberg gjort på posten?

- Annika har gjort ett mycket bra arbete i sin roll som förvaltningschef och bidragit till att stärka kommunens attraktionsvärde, inte minst inom besöksnäringen. Rollen som förvaltningschef har hon haft sedan 2013. Hon är en trotjänare av stora mått som valt att förlägga en stor del av sin yrkesverksamma liv hos Kumla kommun. Sedan tidigare har hon även haft roller som rektor, barn- och utbildningschef och kommundirektör, avslutar Daniel Jansson-Hammargren.

Kumla kommun skriver bland annat i jobbannonsen efter sökande

“Med stort engagemang för sina medborgare satsar Kumla framåt. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om sina invånare och tillvarata den närhet som finns skapas ett Kumla som är liiite bättre! I Kumla finner du en expansiv kommun med stark befolkningsutveckling, nyföretagande och tillväxt i befintliga företag. Här finns en kommun som kan, vill och törs satsa”

Sista ansökningsdag är 20 september.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-09-07 14:16
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.