28 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Tappade för mycket i första

INNEBANDY: Även Kumlas damer var i Hagfors under lördagen för match i division 1. Det blev förlust med 6-3 efter att Hagfors varit i ledningen med 5-1 efter första perioden.

Från andra perioden blev det ett mål, det var Hagfors som gjorde 6-1.

"Kumla tar tag i matchen, rullar boll skapar chanser, vågar nog säga att vi har det spelmässiga övertaget och lyckas i vår föresats att sätta stopp för Hagfors snabba och farliga spelvändningar, men lyckas vi få in bollen tro?

Nix, den vill inte in, inte för att de har en bra målvakt, inte för att vi tar dåliga avslut, vi har bara inte medstuds just nu. Hagfors däremot lyckas att utöka till 6-1 innan perioden är över, kändes där och då inte rättvist", skrivs det i en matchrapport på lagets hemsida.

I sista perioden gör Alma Lundström två mål för Kumla, Tilda Lilja gjorde lagets första mål. På hemsidan vill lagledningen lite extra berömma insatsen från Julia Lindmark och Frida Danielsson. En hemlig men kompetent jury utsåg även Natta Persson till matchens Kumla-kämpe.

Nästa lördag hemma mot Sala är kommande match (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-02-09 20:45
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.