Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
18 January 2022
Tipsa: 073-629 83 19

24 företagare årets adventsstjärnor

Första december öppnas den första luckan i Kumla kommuns adventskalender 2021. I årets upplaga visas 24 företag som gör Kumla till en bättre plats genom att finnas och verka här.

Kumla kommun fastslår det hela i ett pressutskick.

“Idén om att vår adventskalender skulle uppmärksamma personer förknippade med positiva händelser från det gångna året kom upp förra året, och fick ett väldigt varmt mottagande från Kumlaborna. Så klart vill vi fortsätta och i år låter vi företagarna i Kumla glänsa lite extra”.

- Det är verkligen med både stolthet och ödmjukhet vi presenterar ett antal av alla otroliga företagare som bidrar med engagemang, arbetstillfällen och ett levande Kumla inom sina olika områden. Det har varit ett speciellt år och många har haft det tufft och vi är mer än tacksamma för den insats alla har gjort och gör för vår kommun, säger Hanna Jonasson, näringslivschef.

Adventskalendern kommer att vara både analog och digital, precis som ifjol. 

“Rent fysiskt hänger alla luckorna i skyltfönstret intill entrén till stadshuset. Den som är ute och promenerar kan titta förbi stadshuset och se dagens lucka och alla de tidigare som är öppnade. Varje dag visas även dagens lucka på Facebook, på kumla.se och på vår infartsskylt vid norra infarten”, fastslår Kumla kommun.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-11-30 19:14
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.