Gå till innehåll
Hallsberg / Brott

En läsare har skickat in en bild från olycksplatsen i Pålsboda. Foto: Privat

Bil voltade i Pålsboda, men vem körde?

Publicerad: 11 November 2023 13:30

En bilist körde natten till lördagen av vägen i Pålsboda och voltade in i skogen. När polisen kom till platsen fanns en skadad man i 20-års åldern kvar som påtalade att föraren av bilen och en passagerare försvunnit efter olyckan.

Vissa likheter finns med den olycka som Sydnärkenytt skrev om under fredag kväll. Då gick en bil av vägen mellan Åsbro och Lerbäck och föraren av bilen hittades inte efteråt. 

Larmet till denna olycka på Smedjegatan i Pålsboda inkom klockan 02:52. 

När polisen kom till platsen befann sig en man i 20-års åldern vid olycksplatsen, utanför bilen. Han påtalade för polisen att två andra personer som färdats i bilen, inklusive föraren, lämnat efter olyckan. 

Polisen sökte med hundpatrull utan att få upp några spår. 

Mannen som fanns på platsen fick åka med ambulans till sjukhus för vård av skador i ansikte och ben. Polisen har skrivit en anmälan om smitning från trafikolycka och utredningen får visa vad som hänt. 

Christina Hallin är polisens presstalesperson i Region Bergslagen. Hon sade detta klockan 13:45 till Sydnärkenytt om olyckan:

-Personen kvar på platsen berättade för poliserna att två andra varit med vid olyckan. Ett ordentligt förhör ska hållas med honom för att få fram uppgifter om vilka dessa personer är. Om det är den kontrollerade personen som även visat sig köra bilen ska förhoppningsvis komma fram i utredning och förhör. 

Annons

hallsberg