Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
04 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Smash and grab-cup
mot Sojas i Vretstorp

Spektakulärt inbrott på Ica i Vretstorp i natt. Foto: Närkenews.Spektakulärt inbrott på Ica i Vretstorp i natt. Foto: Närkenews.

Natten till tisdag, vid halv ett, drog inbrottstjuvar, med hjälp av ett fordon, bort ett galler framför ett stort fönster som krossades, för att ta sig in i butiken Sojas Livs i Vretstorp.

​– Vi fick larmet strax efter midnatt. Vi vet egentligen inte så mycket vad som hänt, vittnen har sett en bil. Ett stort fönster har krossats. Våra tekniker kommer undersöka platsen närmare under dagen. Vi vet inte heller vad som stulits i butiken än. Vi vet heller inte om tjuvarna fick med sig något från butiken, säger Christina Hallin, polisens presstalesman.

Polisen på plats i Vretstorp i natt. Foto: Närkenews Polisen på plats i Vretstorp i natt. Foto: Närkenews
Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-02-09 7:28
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.