28 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Kommunalråd ställer in vårens träffar

Under våren har kommunalråden i Hallsbergs kommun hållit träffar i kommunens tätorter. De fyra kvarvarande ställs dock in, närmast måndag 30 mars i Hjortkvarn.

Infon fastslås via ett pressutskick under fredagen. Träffarna har varit tillfällen för kommunens invånare att ställa sina frågor till kommunalråden, få reda på vad som händer i kommunen och ta en fika tillsammans. 

De som deltagit på träffarna är Magnus Andersson (S), kommunstyrelsens ordförande, Veronica Wallgren (S), ordförande i social- och arbetsmarknadsnämnden, Siw Lunander (S), ordförande i bildningsnämnden och Torbjörn Appelqvist (M), oppositionsråd

De träffar som ännu inte hållits kommer att ställas in. Det görs med anledning av Folkhälsomyndighetens förslag till regeringen om att ytterligare begränsa det tillåtna antalet deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från 500 till 50.

Kommunen måste ta sitt ansvar när det gäller att begränsa smittspridningen av covid-19.

Följande träffar som ställs in:

30 mars - Hjortkvarn, församlingshemmet

31 mars - Vretstorp, folkets hus

2 april - Östansjö, folkets hus

14 april - Hallsberg, församlingshemmet

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-03-27 23:18
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.