03 Juni 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Omid fortsätter som damtränare

FOTBOLL: IFK Hallsberg har förnyat kontraktet med Omid Sulefani som tränare för damlaget, som han ledde i steget upp till div 1.

Omid Sulefani fortsätter coacha IFK-tjejerna i div 1.

- Vi är jättenöjda med Omid, säger Henrik Svensson, sjäv tidigare damlagstränare och med i IFK Hallsberg styrelse. Han har gjort det jättebra och vi har fortsatt förtroende.

Så var också tanken från början när damlaget fick sin nye tränare till årets säsong att det skulle vara en mer långsiktig lösning. Även spelarna har fått säga sitt och står bakom beslutet.

Hjälptränare på G

Omid Sulefani kommer även i div 1 ha sin bror Alan som assisterande och enligt Henrik Svensson kommer klubben även engagera en hjälptränare inför de utmaningar som väntar i Norra Götalands-serien..

- Hade vi fått välja div 1-serie hade det blivit den med Stockholmslag, säger Henrik , det är kortare resor och det känns som om motståndet är hårdare åt Göteborgshållet.

- Men det är samtidigt flera lag i den serien som kommer från div 2 så Hallsberg har bra chans att hålla sig kvar. (LLz)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-25 20:12
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.