Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
20 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Ombyggnad hos ICA Allé i stort sett klar

En ny förbutik är byggd och flyttad så den ligger mer centralt än tidigare. Foto: Anders BjörkEn ny förbutik är byggd och flyttad så den ligger mer centralt än tidigare. Foto: Anders Björk

ICA Allé har fått ett nytt utseende. Större delen av butikens ombyggnad är nu klar och det värsta stöket borta. - Jag tycker det blivit jättebra, säger butiksansvarige Anto Celik.

Att ICA Allé byggts om märker man tydligt av redan vid entrén. Förbutiken har flyttats och ser dessutom helt annorlunda ut mot tidigare. Även entrén är flyttad. En stor del av jobbet inne i själva butiken är också avklarat.

Alla kylar och frysar är bytta

– Det är i stort sett hela butiken som är ombyggd. Vi har bytt ut alla frysar och kylar, även delikatessen, charken, och kassorna är nya. Vi har också byggt en helt ny förbutik, säger Anto Celik som är butiksansvarig.

Anto Celik ser om hon hittar nån god choklad i hyllorna. Anto Celik ser om hon hittar nån god choklad i hyllorna.

​Och nu är ni i stort sett klara eller?

– Nej, inte riktigt. Just nu håller vi på och river ut hela mejeriet, det ska bli helt nytt även där. Och en del hyllor ska plockas om. Det har varit stökigt i butiken för kunder ett tag, men nu börjar det bli klart och jag tycker det blir jättebra. Även kunderna har varit positiva, fastslår Anto Celik.

Vid utgången står kassorna på ett annorlunda sätt än de gjorde tidigare.

E-handel införskaffade man tidigare i år, i stort sett samtidigt som Coop.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-06-01 14:44
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.