04 Juni 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Ny bilrekond i Hallsberg

Shwan Noori heter mannen som driver Hallsberg Rekond Center.

Hallsberg har fått en ny bilrekond i centrala delar av kommunen. På Tegelgatan, alldeles bredvid Ingo-macken, har Hallsberg Rekond Center öppnat.

För ungefär två månader sedan öppnade Hallsbergs Rekond Center. Man erbjuder allt från biltvätt, asfaltborttagning, underspolning, däckbyte, däckhotell, oljebyte, polering och vaxning och lackförsegling. 

Innan inflytten för Rekondcenter var här en bilfirma.

- Jag driver sedan ungefär två år Arboga Rekond Center och det går jättebra där. Jag tror det blir bra här i Hallsberg med då det inte finns så många inom branschen, berättar Shwan Noori, som driver företaget.

Hur har det gått än så länge?

- Det är inte så många som vet att vi finns här ännu, men de kunder vi haft verkar nöjda och har med mun till mun metoden sett till att berätta om oss för andra kunder som hittat hit, avslutar Shwan Noori. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-16 17:35
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.