15 August 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Miljonvinst till trebarnsmamma från Hallsberg

På midsommardagens dragning av Lotto drogs även 20 slumpade spelare som vann en miljon kronor vardera. En av vinnarna visade sig vara en 36-årig trebarnsmamma från Hallsberg som började gråta av glädje när hon gratulerades för vinsten.

Under midsommardagens Andra Chansen-dragning vann 20 Lottospelare en miljon kronor vid sidan av den ordinarie Lottodragningen. Alla Lottospelare som lämnat in rader mellan 28 december 2019 och 20 juni hade chans att vinna en miljon kronor.

En av vinnarna blev en barnfamilj från Hallsberg.

Firas med nya vandringsskor

Kvinnan och hennes man har haft två slumpade rader på Lotto i 10-12 år och när de vann 3 000 kronor för några år sedan blev de så glada att de skrek rakt ut. Nyheten om att de vunnit långt mycket mer på midsommardagen framkallade en ännu större chock och glädje.

─ Jag kan inte stå upp ens. Jag bara gråter av glädje, sa kvinnan som var mitt uppe i att ge sina barn lunch när hon meddelades om vinsten.

Vinsten kommer lägligt för kvinnan och hennes familj då deras sparkonto försvann förra året när många saker gick sönder och behövde bytas ut i deras hus. Nu kommer de också kunna unna sig det lilla extra i vardagen.

─ Bara att kunna gå på bio utan att känna stress för ekonomin känns helt fantastiskt! Det är så mycket som blir så mycket bättre, säger kvinnan lättat till Svenska spels hemsida.

Men allra först kommer vinsten firas med en shoppingdag med siktet inställt på nya vandringsskor för att kunna vandra i Bergslagsleden. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-07-06 11:53
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.