Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
07 July 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Tidigt midsommarfirande för OK Tisaren

Tre 50 åringar i form av Jan Sjödin, Tomas Yngström och Karin Sjödin. Alla är mycket populära ungdomsledare. Dessutom Lennart Lund som blev hedersmedlem nr 34.Tre 50 åringar i form av Jan Sjödin, Tomas Yngström och Karin Sjödin. Alla är mycket populära ungdomsledare. Dessutom Lennart Lund som blev hedersmedlem nr 34.

ORIENTERING: Under tisdagen i midsommarveckan samlas alla åldersgrupper i OK Tisaren till gemensam midsommarfest vid HOK-stugan. Arrangemanget står klubbens trivselkommitté för. Kvällen inledes med klubbmästerskap i sprintorientering och efter dusch så är det grillning.

I år kunde klubben gratulera två nya medlemmar Britt-Lis Svensson och Lennart Lund. För att bli hedersmedlem gäller tre kriterier minst fyllda 75 år, minst 10 års aktivt föreningsarbete och minst 25 års medlemskap.

Britt-Lis Svensson blev hedersmedlem 35. Britt-Lis Svensson blev hedersmedlem 35.

När det gäller aktivt föreningsarbete och minst 25 år års medlemskap så uppfyller båda detta med råge. Den 17 första hedersmedlemmarna i OK Tisaren utsågs 2003 och var då medlemmar från Kumla OK och Hallsbergs OK. Lennart blev medlem nr 34 och Britt-Lis nr 35. Förutom äran betalar de ingen medlemsavgift i fortsättningen.

Klubben uppvaktar också de som fyller 50 år under året och det var tre som var med på festen som gör det. Jan Sjödin, Tomas Yngström och så Karin Sjödin som kombinerade 50-års festen med att byta efternamn från Andersson till Sjödin

Hur många som exakt var på festen är det nog ingen som vet men mer än 100 var det som kom och hade trevligt i det mycket fina vädret.

Nu väntar olika sommartävlingar, närmast är det många “Tisare” som åker till Idre och hjälper till med olika tävlingsarrangemang och i slutet av juli väntar O-Ringen i Uppsala..

Kommentera artikeln
Publicerad: 2022-06-22 19:23
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.