29 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Gamla Vibymacken renoverad

Den nyrenoverade gamla macken vid Viiby krog. Foto: Henrik ÖstenssonDen nyrenoverade gamla macken vid Viiby krog. Foto: Henrik Östensson

Viby Maskintjänst köpte tomten för något år sedan. Tanken är att bygga en större verkstad för företagets egen verksamhet, bakom den gamla macken.

– Vi funderade på vad vi skulle göra med den gamla macken och kom till sist fram till att vi skulle renovera. Vi tror väl att det här är ett bra läge där det rör sig en del folk. Viiby krog drar en del, liksom den nya macken. Sedan kommer vi ju har vår verkstad, med bland annat fordonstvätt här bakom, säger Johnny Albertsson.

Johnny menar att man haft ett antal intressenter för den gamla macken, men att det ännu inte blivit något avtal.

Macken har under många år varit tom och tämligen förfallen.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-05-19 9:36
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.