Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
06 December 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Träffas och trivs med Sydnärkenytt!

Gänget från Lekebergsrevyn bjuder på 60-talsnostalgi när Sydnärkenytts vänner firar.Gänget från Lekebergsrevyn bjuder på 60-talsnostalgi när Sydnärkenytts vänner firar.

Onsdag den 8 december kl 19 träffas Sydnärkenytts vänner för en kul kväll på Sparbanksbörsen i Fjugesta. Du är välkommen!

Sydnärkenytt är ett unikt företag bland svenska medier. Vår verksamhet med webbsidor och tidning är föreningsägd och har så varit sedan starten 2007. Våra nyheter och reportage skrivs av och för dem som bor i södra Närke - och de är gratis att ta del av. 

Stark lokal förankring

Tack vare intresset från våra annonsörer att medverka och på senare tid ett visst statligt mediestöd fortsätter Sydnärkenytt att utvecklas.

 Men utan stödet från Sydnärkenytts vänner (vi är nära 50 medlemmar i föreningen Kanal Regional) skulle verksamheten famla. Genom vännerna hålls den starka lokala förankringen levande.

Käppar i hjulet borta-

Sydnärkenytts vänner brukar träffas och ha kul med underhållning och förtäring men pandemin har satt käppar i hjulet - tills nu.

Så på onsdag den 8 december kl 19 är det äntligen dags igen. Denna gång samlas vi på Sparbanksbörsen i Fjugesta för en trevlig kväll. Alla är välkomna!

 Allt är gratis - om du är medlem förstås. Att bli ny medlem i föreningen är dock inte svårt. För info om träffen med program och anmälan klicka HÄR.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-11-24 21:58
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Trädgårdsgatan 9B, 692 31 Kumla