30 October 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Trafikskola flyttar till Västra Storgatan

Kirre Lopac, Clas Josefsson, Daniel Englund och Katrin Oskarsson jobbar på trafikskolan. Foto: Anders BjörkKirre Lopac, Clas Josefsson, Daniel Englund och Katrin Oskarsson jobbar på trafikskolan. Foto: Anders Björk

Josefssons Trafikskola flyttar in på Västra Storgatan. Om några veckor ska lokalen vara klar. - Nu kommer vi inte vara undanskuffade i hörnet längre, säger ägare Clas Josefsson.

Det var tidigare blombutik i denna hörnlokal. Men Hallbo renoverar nu för sin nye hyresgäst. För närvarande huserar trafikskolan i Cityhuset alldeles i närheten av deras nya lokal. Man kommer att ha kvar den “gamla” lokalen med, i alla fall till hyreskontraktet där går ut. Men flytten till Västra Storgatan sker inom kort.

Trafikverket har tryckt på bromsen

- Vecka 45 planerar vi att öppna här, säger Clas Josefsson.

Varför flyttar ni hit?

- Framförallt läget. Där vi är nu syns vi inte utan är undanskuffade i hörnet.

Jobbet flyter på hos Josefssons Trafikskola, man tillhör inte de branscher som drabbats speciellt hårt av covid-19. Även om det ställt till det en del även här.

- Eleverna är drabbade på grund av att det blivit såna köer hos Trafikverket för uppskrivning i hela landet, framförallt har det märkts i Stockholm men även här. Så vi måste planera jättelångt i förtid för att det ska bli bra, avslutar Clas Josefsson.

Josefssons Trafikskola finns även med lokal i Kumla, på Hagendalsvägen.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-10-16 15:24
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.