08 July 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Stipendium till Andrea och Oskar

Distriktets bästa dam- och herrjuniorer finns i OK Tisaren. I samband med Örebro läns orienteringsförbunds årsmöte i onsdags delades olika stipendium ut till årets ledare, årets ungdom och årets junior.

Andrea Svensson och Oskar Andrén, snabba stipendiater i skogen.

Ledarstipendiet tilldelas personer som på ett förtjänstfullt sätt arbetat för orienteringen i distriktet och klubben. När det gäller juniorstipendiet behöver det inte vara resultat man tittar på utan även duktiga ungdomsledare kan uppmärksammas. Ungdomsstipendiet tilldelas 13-16 åringar som förutom resultat också är en bra kamrat.

Med i juniorlandslaget

När det gäller Andrea Svensson och Oskar Andrén så är det mest resultat man har gått på. Båda har varit uttagna i juniorlandslaget. Andrea har deltagit i flera landslagsläger, tagit SM medaljer och Oskar är också en av klubbens data killar som sköter om klubbens hemsida.

De kunde inte personligen vara med på årsmötet och ta emot priset eftersom de var med orienteringsgymnasiet på läger i Turkiet.

Övriga stipendiater var Marie och Ismo Mäkiranta, Fellingsbro GoIF, Saga Sander OK Milan och Jonatan Gustafsson, KFUM Örebro.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2014-03-20 23:05
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.