03 Juni 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Coco-Thai dubblar uteplatser i Hallsberg

Coco-Thai har haft uteplatser tidigare med. Men till i år har man mer än fördubblat ytan. Foto: Anders BjörkCoco-Thai har haft uteplatser tidigare med. Men till i år har man mer än fördubblat ytan. Foto: Anders Björk

Populära restaurangen Coco-Thai satsar i Hallsberg genom att fördubbla antalet uteplatser man har på torget. - Vi vill få till ett livligare torg, säger ansvarige Thanh Ly

Vill kunna laga mat utomhus

- Vi har inspirerats av Örebro. Där är det väldigt populärt att sitta ute och mysa och kan vi också bidra till att göra torget i Hallsberg mer livligt så gärna för oss, säger Thanh Ly.

De platser som tillkommit ska vara på "solsidan".

Coco-Thai har, enligt Thanh Ly, funnits i Hallsberg i fem eller sex år och man vill framöver dra nytta än mer av den stora uteplats man nu har.

- Vi jobbar för att få dit en kolgrill så att vi kan börja laga mat ute, det är inte säkert att vi får godkänt om det redan till denna sommar, men vi jobbar på det, avslutar Thanh Ly.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-06-20 16:29
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.