Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
20 October 2021
Tipsa: 073-629 83 19

På G: Barnen dansar loss i Hallsberg

Nu finns det planer på att arrangera “Dans för världens barn”, i Hallsberg. Om allt går i lås hålls denna familjefest i oktober.

Det är Rädda Barnen, Sydnärkes lokalavdelning, som vill arrangera detta. Man har haft en årlig tradition med att fira Internationella Barndagen, där många barn med sina familjer kunnat delta utan kostnader. Förra året fick man ställa in många av aktiviteterna, men nu i år hoppas man alltså kunna arrangera Dans för världens barn, ett samarrangemang med flera sponsorer. Under rådande pandemi planeras aktiviteterna i friska luften utanför Kulturskolans lokaler på Allégatan i Hallsberg. Men som för alla arrangemang krävs det medel, och därför vänder man sig till företag om de vill vara med och sponsra.

-  Programmet håller på att sammanställas och vår fråga är om intresse finns att vara med genom att hjälpa till och sponsra oss i detta, antingen genom valfri summa eller 10 kronor per barn som besöker evenemanget. Detta ska dock inte överstiga summan 2 000 kronor, skriver Anne Kliko Björk, en av flera som jobbar med arrangemanget.

Planen är att barn ska kunna dansa loss, lördagen den 2 oktober mellan 11 och 14.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-09-07 14:09
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.