Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
23 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Åtta nya padelbanor byggs i Handelshuset

Nu finns snart padel även i Hallsberg och det blir en ordentlig anläggning med åtta nya banor. - Vi kommer inte att spara in en enda krona på bygget, säger Lars Lindström från Handelshuset i Hallsberg AB.

Nyheten fastslås via ett pressutskick.

Under sensommaren läggs de första två av snart åtta banor i Handelshuset. Till årsskiftet kommer sedan ytterligare sex nya banor, ny lounge och ny entré att byggas för att bygga ut det sportcenter som har bildats i Handelshuset. Handelshuset är väldigt glada över att få Hallsberg Padel på plats i sportcentret där sedan tidigare Hallsbergs Atletklubb och Forma Gym är etablerade, står att läsa.

Ger en pik åt Kumla

- Vi kan inte låta alla banor hamna i Kumla, inte så länge vi har något att säga till om. Våra banor kommer hålla World Padel Tour-klass och vi kommer inte spara in en enda krona på bygget.

- Trots detta kommer vi att kunna hålla lägre priser än banorna i Kumla, tack vare goda samarbeten med våra underleverantörer, HSB i Hallsberg och självklart att vi kan utnyttja den befintliga byggnationen i det klassiska Handelshuset, med anor från 1919, skriver Lars Lindström från Handelshuset i Hallsberg AB.

Avslutningsvis står i pressinfon, “Banorna kommer att inrymmas i två av de vackraste byggnaderna på fastigheten - dels i det gamla “Monopolet” och dels bakom gamla Bergöös Järnhandel”. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-06-04 11:19
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.