Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Jobbigaste resan

I fredags åkte jag och min pappa, som kommer vara här i två veckor, till USA. Det blev en lång och jobbig resa. Vi flög först från Arlanda till München och sedan vidare till LA. Första flyget gick snabbt och smidigt och tog ca 2, 5 timme men det andra flyget var nog den jobbigaste flygturen jag någonsin åkt. Det tog 12 timma och när vi hade sju kvar kvar började jag tycka att det var riktigt jobbigt. Jag försökte sova så mycket som möjligt men det var svårt. På slutet kollade jag på några filmer för att få tiden att gå.

Väl framme i LA hamnade vi i vägarbete påväg till hotellet som vi kommer att bo på de första två dagarna innan vi flyttar in i samma hus som förra året. Totalt tog det 27, 5h från dörr till dörr så det var skönt att lägga sig och sova en stund efter det.

Nu måste jag vänta några dagar innan jag kan köra cross. Jag väntar på att mina hojar ska komma hit ifrån Texas, är inte helt säker på när dom kommer men jag hoppas så snart som möjligt för jag är riktigt sugen på att köra. Fram tills dess får jag köra på med fysträningen.

Idag är det inget vidare väder här, det är mulet och kanske runt 15 grader. Får hoppas solen tittar fram senare under dagen, hade ju varit skönt att få lägga sig i solen en stund och ta igen sig efter resan.

Hade bra,
Sara

2013-03-16 19:15
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.