Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Allt ser bra ut

Nu har det gått ungefär två veckor sedan min knäoperation. Knäet känns mycket bättre än i början och min sjukgymnast säger att allt ser ut precis som det ska.

Senaste veckan har jag gjort några rehabövningar två gånger per dag vilket har gjort mitt knä både starkare och rörligare. Idag var jag hos min sjukgymnast igen och fick ett nytt schema som jag ska göra i en vecka. Några lite mer avancerade övningar än innan och så fick jag börja cykla.

Igår fick jag även en kallelse till handkirurgen för en ny röntgen den 10/7, alltså om ca två veckor. Om allt ser ut som det ska i handen då får jag förhoppningsvis ta bort gipset.

Det känns som att allt går i rätt riktning nu och det känns väldigt bra!

2014-06-24 12:38
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.