Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Tillbaka till USA

Nu är min resa till USA äntligen bokad. Jag åker på fredag morgon och kommer hem igen 18:e februari. Det känns bra att äntligen komma över och få börja köra ordentligt efter min operation. Det känns också bra att slippa kylan här hemma för det har varit riktigt kallt nu några dagar.

Den här gången kommer jag att bo på ett nytt ställe. Jag kommer att bo med en amerikan som även ska hjälpa mig med min träning. Det känns spännande och kul att bo på ett annat ställe för allt kommer att bli nytt. Jag har blivit väldigt bekväm på det andra stället där jag känner till och hittar överallt och nu blir det som en nystart då jag inte hittar alls på det här stället. Jag tycker att det är skönt när jag har koll på läget så lite jobbigt känns det att flytta. Men jag är helt säker på att jag kommer att trivas på det här nya stället så det känns mest kul. Jag är inte helt säker på vad staden jag kommer bo i heter, men jag vet att jag kommer bo närmare Hollywood än förut.

De sista dagarna i Sverige kommer jag att träna på som vanligt och försöka hinna träffa så mycket kompisar som möjligt. Mitt knä känns bra just nu, jag har lite ont ibland när jag tränar men det är inte så farligt. Jag kan springa och köra och jag hoppas att det kommer hålla hela vintern så att jag kan få en riktigt bra försäsong.

Hade bra så hörs vi när jag är i USA!
Sara

2013-11-27 10:10
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.