Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Tuff vecka

Jag har nu avklarat tre dagar av mitt nya schema och trots att jag har en “lätt” vecka den här veckan är jag helt slut och jag är glad att jag har vilodag idag, min kropp behöver verkligen det. Under den här “lätta” veckan kör jag längre distanser under konditionspassen samt fler repetitioner på lättare vikter på styrkepassen till skillnad mot nästa vecka som är en medelhård vecka. Då kör jag lite kortare distanser med högre puls samt färre repetioner med mer vikt på styrkepassen och veckan efter det har jag en hård vecka och då blir det ännu kortare distanser med högre puls och färre repetioner med mer vikt på styrkepassen.

I måndags var jag och simmade i nya djupadalsbadet. Väldigt fint och fräscht. Jag kollade även på gymmet där för jag tänkte börja träna där. Det var också fint och verkade bra men tyvärr kunde man inte köpa månadskort där och eftersom jag förmodligen åker till USA så fort som möjligt efter jag har kommit igång med körningen kan jag inte köpa ett årskort. Istället har jag nu skaffat ett månadskort på Njoy i Kumla. Jag tränar även på Rehabceneter i Örebro.

På lördag kommer jag göra comeback på hojen. Jag får inte köra ordentligt förän jag får ett speciellt knäskydd om ca. 2-3 veckor men fram tills dess får jag sitta på motorcykeln och köra försiktigt så på lördag ska vi ut och åka is någonstans i Kumla, jag kommer inte ihåg om det var söderhavet kanske. Det ska bli grymt skönt att få sitta på biken igen efter nästan 5 månaders uppehåll!!!

Vi hörs!
Sara

2013-01-23 22:59
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.