Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Tråkiga nyheter

Hej på er!

Det har varit en tuff säsong för mig i år och i helgen när jag körde VM i Holland blev det inte bättre.

Helgen började riktigt bra. För första gången i år fick jag till min körning på tävling och det kändes väldigt skönt. Jag kvalade som 8:a vilket är klart mycket bättre än förra tävlingen då jag var 22:a. Jag var nöjd och kände att jag var påväg tillbaka till mitt gamla jag.

I första finalheatet var jag tvåa i starten och fick sedan upp ett bra flyt i min körning. Efter några varv låg jag 6:a och försökte hänga på femman men jag hoppade för långt i ett stort hopp och tappade handen från styret när jag landade och sedan kraschade jag. Jag slog i handen rejält och var tvungen att bryta heatet.

Jag fick min hand röntgad på banan och de sa att ingen var brutet så jag tänkte prova att köra andra heatet men jag kunde inte hålla i styret ordentligt så jag fick stå över.

Igår åkte jag till min sjukgymnast för att han skulle få kolla min hand igen och han tyckte jag skulle åka till akuten så det gjorde jag. De röntgade igen och det visade sig att båtbenet var brutet.

Det kan ta upp till 12 veckor för det att läka så nu är min säsong i stort sett över. Det känns konstigt för jag har aldrig skadat mig mitt i en säsong förut och jag har heller aldrig varit gipsad och jag är redan trött på det.

Vad som händer nu vet jag inte riktigt men jag ska försöka hålla er uppdaterade.

2014-05-07 16:30
Lars Litzén
Fasiken också, lider med dig men det kanske kan läka snabbare? Även Antonio Lindbäck drabbades av samma skada i söndags och han trodde sig vara tillbaka i matchen om några veckor...håll ut!
2014-05-07 17:22
Lars Litzén
Fasiken också, lider med dig men det kanske kan läka snabbare? Även Antonio Lindbäck drabbades av samma skada i söndags och han trodde sig vara tillbaka i matchen om några veckor...håll ut!
2014-05-07 17:22
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.