Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Bra träning

Idag har jag varit i Nora och kört. Banan var fin och det gick väldigt bra. Idag fick jag åka på min 250 och det var mycket roligare än förra veckan då jag var tvungen att åka på min brorsas 450. Det var väldigt roligt men det känns att det var länge sedan jag körde. Jag har lite svårt med tajmingen ibland men det blir bättre och bättre ju mer jag kör. Sen så blir jag trött ganska fort också. Jag har tränat vädigt hårt och mycket fys senaste månaderna så jag känner mig i väldigt bra form, men det är stor skillnad på att tex. springa och köra cross. Jag behöver några fler åktimmar innan jag kommer vara tillbaka ordentligt.

Nu ska jag snart ut på en lätt löprunda och sedan ska jag vila ordentligt ikväll. I morgon ska jag ev. åka till Arboga och träna, det är inte helt bestämt än men det hade varit kul.

Sara

2013-03-01 23:00
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.