Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Det kommer bli
en bra säsong!

Nu är det bestämt att jag kommer att åka till USA någon gång under nästa vecka för att träna motocross i ungefär en månad. Jag kommer att bo i Mission Viejo precis som förra gången till att börja med, sedan ska jag försöka hitta ett boende som ligger närmare alla crossbanor.

Efter en månad i Kalifornien kommer jag att flyga till Frankrike för att köra lag-EM den 20-21 april. Lag-EM för tjejer är något helt nytt för i år och det ska bli väldigt roligt att få representera Sverige.

Jag kommer att flyga direkt tillbaka till USA efter den tävlingen och fortsätta mina förberedelser inför de amerikanska mästerskapen. I år kör tjejerna tre deltävlingar där mitt mål är topp 3 totalt i serien. Med en total 6:e plats förra året och två pallplaceringar så känns det som ett rimligt mål.

Min storebror Anders kommer att vara med mig under den här tiden som min tränare. Han är en mycket duktig och teknisk förare som jag har mycket att lära av så det känns väldigt bra att han följer med mig.

Den sista tävlingen i USA är 29 juni och efter det kommer jag att vara kvar i USA och träna i några veckor för att sedan åka hem och köra de fyra sista VM-deltävlingarna.

Jag känner på mig att det här kommer att bli en bra säsong!!

Sara

2013-03-07 15:36
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.