Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Äntligen tillbaka!

Igår körde jag för första gången sedan min skada den tredje maj, alltså nästan sju månader sedan. Första passet jag körde kände jag mig som en riktig nybörjare, men det kändes bättre och bättre hela tiden. På slutet av dagen kändes det riktigt bra och jag kände mig bekväm på cykeln igen.

Mitt knä och hand kändes ganska bra. Jag kände av både hand och knä men det var inget som påverkade min körning mer än att jag var lite rädd för att slå i det igen. Efteråt var mitt knä lite svullet och idag känner jag också av det men jag hoppas att det inte är någon fara.

Det som påverkade min körning mest var min förkylning, jag fick ont i hals, öron och huvud. I veckan kommer jag jobba hårt för att hitta svar på vad det är som gör att jag inte blir frisk. Blir jag bara frisk snart så kommer jag ha god tid att förbereda mig inför nästa säsong.

2014-11-23 18:05
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.