Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Spanien

Hej, nu har jag varit i Spanien i en vecka. Jag och min pappa åkte ned med husbilen till Benicassim förra helgen och sedan flög pappa hem igen förra onsdagen, så nu är jag här själv tillsammans med några andra svenskar och norskar.

Hittills har jag hunnit med att köra cross fem dagar och det funkar bra tycker jag. Jag kraschade ganska rejält en dag förra veckan så nu är jag blåslagen och har varit lite stel några dagar men jag har kunnat köra och träna i alla fall.

För några dagar sedan sprang vi uppför ett högt berg här i närheten och det var riktigt jobbigt. Jag vet inte exakt hur långt det var men det tog 52 minuter och gick uppför hela vägen. Min snittpuls var på 88% av max så det var ett tufft pass.

I fredags var det vilodag och vi åkte till Valencia Zoo. Jag har alltid gillat djur, speciellt apor, så jag tyckte det var kul att vi åkte dit.

Jag kommer stanna i Spanien tills på torsdag. Då kommer pappa ned och hjälper mig köra husbilen till Italien där jag ska träna de kommande veckorna innan VM som går där 12-13 april.

2014-03-24 15:11
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.