Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Årets första seger

Igår var jag med på löpartävlingen The Run i Kvarntorp. Det var en terrängslinga på antingen 5 eller 10km. Jag valde att ställa upp i klassen damer 5km. Jag är inte direkt i toppform nu pga min skada så jag ville göra detta som en kul grej och då tyckte jag att 5km var en bra distans.

Det var en ganska tuff slinga med backar och en trappa som vi sprang uppför. Men det var riktigt kul och vi sprang nästan bara i skogen vilket var perfekt för mitt onda knä.

Jag sprang på tiden 22,18 vilket inte är en särskilt bra tid för 5km och det är långt ifrån mitt personbästa, men som sagt var det en tuff slinga och jag är inte i toppform och jag gjorde det för skojs skull och hade inte räknat med att slå rekord.

Min tid räckte i alla fall till seger i min klass och det var väldigt kul. Tvåan var ca. 1,5 minut efter mig i mål. Som första pris fick jag ett par snygga löparskor. Det var min första löpartävling, förutom Vårruset, och det var kul så ev. kommer jag springa fler lopp i sommar.

Förra veckan var jag inne på sjukhuset och bytte gips. De kollade så att allt såg bra ut och det gjorde det men jag måste ändå ha gips i minst 10 veckor. Jag har haft det i tre veckor nu så förhoppningsvis är det “bara” sju veckor kvar.

2014-05-26 12:49
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.