Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Adrenalin i massor

Redo för hisnande upplevelser!

Nu är jag tillbaka i Kalifornien efter en och en halv vecka på östkusten. Jag har en och en halv vecka kvar till min nästa och sista tävling här i USA och den här veckan har vi bestämt att jag ska ta det lite lugnare med körningen och göra lite andra saker i stället.

Så idag åkte jag och Anders till Six Flags Magic Mountain. Jag har varit där en gång förut så jag visste vad som väntade och det gjorde mig nervös. Det är helt sjukt vilka karuseller de har där.

Vi började med en som var ungefär som den värsta på Liseberg och sedan blev det bara värre och värre. Den absolut coolaste var X2. Jag vet inte hur jag ska förklara den, det är bland det sjukaste jag har varit med om i hela mitt liv och jag skrek hela tiden.

http://www.youtube.com/watch?v=8WTD0Hc9anw På den här länken kan ni se en film från X2.

Det var ganska mycket folk där så vi fick stå i kö ganska länge till vissa attraktioner, men det var det helt klart värt. Om ni gillar karuseller och någonsin får chansen att åka dit så tveka inte!

2013-06-20 11:22
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.