Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Åtta i Hangtown

Nu är jag hemma igen efter en tuff helg i Hangtown, Sacramento. Helgen började med att jag och Anders hade problem att checka in till flyget. Det var ingen som kunde tala om för oss vad som var fel, de skickade runt oss till massa olika personer och vi fick stå i kö och till slut missade vi planet. Vi fick en “stand by” biljett till ett flyg fyra timmar senare och som tur var fick vi åka med det.

Hotellet vi bodde på var ingen höjdare, det var dåligt isolerat och motorvägen var precis utanför så det var svårt att sova men jag var ändå taggad för race när jag vaknade lördag morgon.

Första träningen kändes bra men efter det fick jag inte riktigt till körningen. I första heatet körde jag riktigt dåligt i början men i slutet av heatet blev jag mer aggressiv och på sista varvet var jag cirka tio sekunder snabbare än vad jag var i början, ganska sjukt. Jag hade även näst snabbast varvtid i heatet vilket kändes bra. Jag slutade åtta i heatet cirka tre tiondelar ifrån sjunde platsen.

I andra heatet fick jag inte alls till körningen och jag slutade mycket besviken på en nionde plats vilket gav mig en total åttonde plats.

Jag är väldigt besviken med min körning då jag hade högre förväntningar på mig själv och jag vet att jag kan så mycket bättre, det visar min varvtid i första heatet väldigt tydligt. Men jag tar med mig det jag gjorde bra och lämnar resten bakom mig.

Nästa tävling är om tre veckor och fram tills dess ska jag träna mycket hårdbana då High Point, där jag tävlar, är en riktigt hårdbana.

2013-05-20 9:48
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.