Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Sakta men säkert framåt

Idag träffade jag min sjukgymnast igen och tyvärr var det inte så bra som jag hade hoppats. Han sa att det såg väldigt bra ut men eftersom jag har haft lite ont de senaste veckorna så får jag inte börja springa förrän om tidigast två veckor och köra om tre veckor. Jag hade hoppats på att få börja springa idag men det är bara att vänta.

Jag fick i alla fall gå vidare i mitt träningsschema och börja med några nya och lite mer utmanande övningar så det känns bra. Så även om det tar längre tid än jag hade tänkt mig att komma tillbaka så går det sakta men säkert framåt och snart kommer jag att vara tillbaka!

2013-09-27 15:22
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.