Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Tuffaste spinningpasset

Häromdagen var jag och körde cross på Glen Helen. Den banan är en riktigt bra träningsbana för den blir alltid svårkörd. På mitt sista pass kraschade jag och slog i mitt högra lår. Det gjorde ont precis när jag slog i det men sedan kände jag inte så mycket av det.

På kvällen åkte jag till gymmet och körde ett spinningpass som var ett av de tuffaste passen jag någonsin varit på. Efter halva tiden började jag känna av mitt lår. Jag antar att jag slog i musklerna när jag kraschade och sen när jag började arbeta med benet så blev det värre.

Efter passet kunde jag knappt gå. Jag haltar i vanliga fall för att jag har slagit i mitt vänstra knä och nu blev det extra mycket när höger lår också var skadat. Nu är låret i alla fall mycket bättre och jag kan gå ganska normalt igen!

Igår var det vilodag och jag och Anders åkte till Laguna Beach som ligger ca. 20 minuter härifrån. Det var riktigt skönt även fast det blåste lite. Jag tror att det var ungefär 25 grader.

Nu är det exakt en vecka kvar till mitt nästa race. Jag är riktigt taggad och ser verkligen fram emot det, det ska bli så kul!

2013-06-01 19:59
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.