Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Bra känsla inför Hangtown

Nu är det bara en vecka kvar till första deltävlingen av de amerikanska mästerskapen, eller “The Women's Triple Crown” som det heter i år, går av stapeln i Hangtown, Sacramento. Just nu känner jag mig lugn inför tävlingen. Jag har haft en grymt bra träningsvecka tillsammans med min bror som kom hit i söndags. Han har varit med och coachat när jag har kört och jag tycker att jag har lärt mig en del nya grejer som jag kommer ta med mig till premiären. Jag har en bra känsla inför nästa helgs race och det ska bli så kul, jag är taggad till tusen.

Idag var jag på “Pro day” på Lake Elsinore med några ifrån mitt team. Det är som en helt vanlig träningsdag fast det är bara proffsförare som får köra. Alla de snabbaste killarna var där, Dungey, Villopoto, Musquin, Roczen med flera. Tyvärr var det inte så många tjejer där och körde. Banan blev riktigt svårkörd så det var perfekt träning inför nästa helg.

I morgon ska jag köra cross och köra ett rehabpass för mitt knä och sedan på söndag kommer en efterlängtad vilodag. Det ska bli skönt med sovmorgon och om det är fint väder så kommer nog Anders och jag åka till någon strand och bara ta det lugnt.

2013-05-11 17:30
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.