Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

0,5 sekunder från pallen

Nu sitter jag på hotellet i Morgantown och skriver på en amerikansk dator sa jag har inte alla bokstaver pa tangentbordet.

Igår körde jag den andra deltävlingen i Triple Crown-serien och det blev blandade resultat men till största delen var det positivt.

Det hade regnat en hel del under veckan så banan var riktigt skitig på vår första träning men jag fick till min körning bra och det var jättekul. Jag slutade som 4:a i tidskvalet och det kändes bra inför finalerna.

I första heatet gjorde jag en bra start men körde stelt och lamt in på en sjätte plats. Jag taggade om till andra heatet och jag fick till min körning mycket bättre och slutade som 4:a i det heatet vilket gav mig en total 4:e plats för dagen.

Jag var ungefär en halv sekund efter trean i andra heatet och hade jag kört om henne hade jag blivit trea totalt och fått gå ut på podiet. Det känns väldigt surt att vara så nära men samtidigt är jag nöjd med min körning under helgen, om man bortser från första heatet, och det var en klar forbättring från första tävlingen.

Igår fick jag reda på att det är en tävling här på östkusten nästa helg som jag bestämde mig för att köra. Tanken var att jag skulle flyga tillbaka till LA idag men nu stannar jag här pa andra sidan istället. Det är skont att slippa resa fram och tillbaka med bara nagra dagar emellan.

2013-06-09 23:28
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.